Интересна среща на стадион Мартинес Валеро се осъществи след победата

...
Интересна среща на стадион Мартинес Валеро се осъществи след победата
Коментари Харесай

Световният №1 в света на тениса посети Златната топка

Интересна среща на стадион " Мартинес Валеро " се реализира след успеха на Реал Мадрид над Елче в средата на седмицата. За фотография се засякоха двамата най-хубави във футбола и тениса сега Карим Бензема и Карлос Алкарас.

Последно време към френската суперзвезда на " кралете " несъмнено се случват забавни събития. В неделя той означи попадение в Ел Класико при успеха над Барселона с 3:1 на " Сантиаго Бернабеу ", а в понеделник публично завоюва и " Златната топка " за най-хубав футболист на планетата.

Два дни по-късно пък означи хеттрик във вратата на Елче, само че за негово страдание два от головете му не бяха зачетени след преразглеждане с ВАР. Все отново, той съумя да чества попадението си в първокласната компания на номер 1 в тениса Алкарас. След мача двамата се снимаха в съблекалнята на " белите ".

Испанското дете-чудо на тениса пък се намираше наоколо до стадиона на Елче, като се възползва от опцията да следи сегашния европейски първенец. Той бе съпроводен от своя треньор Хуан Карлос Фереро, някогашен номер 1 в класацията на ATP.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР