Интересна, но за жалост тъжна за нас българите статистика, беше

...
Интересна, но за жалост тъжна за нас българите статистика, беше
Коментари Харесай

EС се произнесе: Българските шофьори са най-големите убийци на пътя

Интересна, само че за жал тъжна за нас българите статистика, беше оповестена на уеб страницата Европейски Съюз. Става дума за това къде е се случват най-вече автомобилни произшествия, завършващи с съдбовен край.

Данните от изследването демонстрират, че като цяло смъртността в резултат на произшествия в Европа понижава, освен това с много обнадеждаващи темпови, като максимален напредък в това отношение имат Литва, Латвия и Чехия.

Иначе минимум съдбовни исблъсъци стават в Швеция, Англия и Холандия. Следват страни като Испания, Дания и Германия, а България е на последното място. Страната ни е избрана като страната с най-слаба пътна сигурност, като с по-добри индикатори от нас са даже румънците, написа Fakti.bg.

Третото място в отрицателния аспект на класацията се държи от Латвия, само че там очевидно се взимат ограничения, тъй като през предходната година смъртността вследствие от произшествия е намаляла с 16%. За страдание у нас този индикатор не се усъвършенства, а и не се взимат съответни ограничения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР