Интересна любовна драма се заформи покрай Като две капки вода.

...
Интересна любовна драма се заформи покрай Като две капки вода.
Коментари Харесай

Вергов хвърли око на Галя от „Каризма”

Интересна любовна драма се заформи около „ Като две капки вода ”. Юлиян Вергов ненадейно се увлече по Галя от „ Каризма ” и прави всичко, с цел да я завоюва, дочу HotArena.

Актьорът, който бе жури във формата, остана експерт до край, по време на лайфовете. И не разреши персоналните му благосклонности да повлияят на оценките му. Извън предаването обаче той много упорито ухажвал Галя, което много забавлявало останалите.

Вергов търсел всевъзможни мотиви за контакт с Галя, вкарвал целия си сексапил, когато разговарял с нея, и за разлика от държанието към другите, с които си разрешавал да се държи като саможивец, с нея бил постоянно усмихнал и благ. „ Наблюдава се едно обграждане от негова страна ”, смеят се зад тила му хора от екипа.

След края на шоуто Юли, както го назовават приятелите му, почнал да убеждава Галя, че би трябвало да остане в България, с цел да възобнови музикалната си кариера.

тя така и така не се колебаела дълго и се навила много бързо да се върне към остарялото си амплоа на певица у нас. Изпълнителката от дълго време има проекти за завръщане и се надява в този момент да успее да реализира задачата си, написа " Уикенд ".

За Вергов обаче ще бъде много мъчно да я завоюва като мъж. Най-малкото тъй като Галя е съществено обвързана и отдавна повтаря, че е щастлива с индивида до себе си. Говори се, също така, че е бременна, макар на последния лайф се появи очевидно вталена, тъй че версията за дете може да се окаже слух.

Но това не значи, че връзката на певицата ще пропадне.

Говори се още, че мъжът до нея бил задоволително богат, с цел да ѝ обезпечи финансовия комфорт да се развива в музиката, от която най-малко първоначално надали ще изкарва задоволително за спокоен живот.

Вергов въпреки това разчита единствено на актьорска заплата и лични възнаграждения, които много са намалели от началото на пандемията. Освен това артистът има щерка, за която също заплаща солидна прехрана. Що се отнася до майката на детето му, двамата ту се събират, ту се разделят и тя надали би възразила против възможните му връзки с Галя.

Но пък певицата твърдо отблъсква ухажванията му, защото има сериозна връзка и явно е удовлетворена от живота си.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР