Интересна бележка намери на предното си стъкло варненски шофьор. За

...
Интересна бележка намери на предното си стъкло варненски шофьор. За
Коментари Харесай

Кола проплака: Премести ме, съседите не ме харесват

Интересна записка откри на предното си стъкло варненски водач. За разлика от други сходни обръщение, тук самата кола " моли " да бъде преместена.

" Колата споделя на притежателя: Моля те, реалокира ме от тук! Съседите не ме харесват ", гласи надписът на бележката.

Открилият посланието обаче изобщо не е склонен с колата и създателя.



" В неточност си. При състояние че си заплащам налозите и застраховката, тази кола може да бъде спирана на обозначените от общината места, както си и беше, на никое място там не е обозначен период какъв брой време би трябвало да се спре колата. И вместо да оставяш такива смешни бележки, вземи се обади на телефона, който съм оставил на прозореца да се разберем. Селяндур. ", написа Венелин Бойчев.

Потребители в мрежата бързо разконспирираха, че почеркът е прекомерно прекрасен да бъде мъжки и констатраха, че става дума за жена.

Други припомниха, че мястото не е нейно (негово) и няма съображение за такива бележки.

" Да не би да има нотариален акт за това паркомясто? И е нерешителен, на всичкото от горната страна - анонимно обръщение ", отбелязва Галина Й.

" При нас тука чупят огледала, хвърлят яйца и какво ли не още. Той самичък живее на света и пътищата са негови.. ", прибавя Недко Б.

" Искам и на мен да ми е толкоз отегчителен живота, че да си изобретявам разговори сред кола и притежателя и.. ", написа М. Михайлова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР