Интересен родителски опит сподели при Гала в На кафе“ популярният

...
Интересен родителски опит сподели при Гала в На кафе“ популярният
Коментари Харесай

Помните ли Шайбата от „Комиците“? Няма да повярвате как възпитава детето си!

Интересен наставнически опит показа при Гала в „ На кафе “ известният артист и комедиант Петьо Петков – Шайбата. Той и жена му възпитават сина си Борил без достъп до каквито и да е екрани, т.е. без тв приемници, компютри, таблети и телефони.

„ Идеята беше на жена ми “, призна артистът. Първоначално Шайбата не вярвал, че това е допустимо и даже се тормозил, че за дете от неговото потомство може и да не е потребно.

С общи старания обаче родителите обаче опазили Борил от устройствата и по този начин на 2 години и половина обичаните му играчки станали детските книги.

„ Аз нямам читателска карта за библиотеката, той има “, описа Шайбата. Актьорът сподели също, че синът му минал от бебешките думи напряко на цели фрази, въпреки още да бърка реда на сричките.

В детската градина първо доста се радвали на това, че детето приказва доста, след това обаче на госпожите почнало леко да им писва от непрекъснатото му бръщолевене. „ Говори като професор от Сорбоната “, пошегува се Шайбата.

Той сподели също, че от градината особено помолили родителите да не пращат дребния Борил с облекла с джобове. Когато не желал да си подреди играчките той просто си прибирал ръчичките в джобовете и се правил на заплеснат.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР