Интересен партньор, вълнуваща комуникация, начало на нова връзка, но изведнъж

...
Интересен партньор, вълнуваща комуникация, начало на нова връзка, но изведнъж
Коментари Харесай

Защо връзката се разпада още в самото начало

Интересен сътрудник, вълнуваща връзка, начало на нова връзка, само че внезапно всичко завършва. Тогава е напълно обикновено да си зададете въпроса какво се обърка и за какво връзката ви се разпадна още в самото начало. Има няколко вероятни аргументи, вижте кои са.

Критикувате или се пробвате да контролирате
Никой не би желал да бъде следен. Като цяло негативността и рецензията при започване на една връзка, несъмнено отблъсква. Хората търсят позитивност, похвали, поддръжка.

Липса на емпатия
Представете си, че в една връзка вие сте отдадени на колегата си. Подкрепяте го в сложните му моменти, приготвяте му дребни и приятни изненади, само че вие не получавате противоположна връзка или тя е нищожна. Липсата на грижа и съпричастност може да бъде причина връзката да се разпадне още в самото начало.

Липса на убеденост
Според западно изследване, хората, които не са уверени в себе си, постоянно се отличават с тревога и ниска прочувствена непоклатимост. Това единствено по себе си им вреди на представянето пред колегата им, и основава редица спънки във взаимоотношенията. Когато ни липсва самочувствие и не се усещаме задоволително привлекателни, стойностни като персона, половинката ни го вижда. Също ставаме по-ревниви.

Вие сте прекомерно прочувствени и се цупите за най-малкото
Още една причина връзката да не се развие във времето е емоционалността на единия сътрудник. Постоянно мусене, моменти, в които има неоснователни аргументи да се усещаме засегнати... Всичко това товари връзката с отрицателни страсти, а никой не би желал да вирее в такава среда.

Твърде сте егоцентрични
Хората, които мислят единствено за себе си, са неприятни сътрудници, тъй като не отдават значение на възприятията на другия. Техният нарцисизъм е изразен даже в спалнята. Една здравословна връзка е обвързвана с реципрочност, когато потребностите на всеки сътрудник са значими.

Постоянен скептицизъм
Какво търсите в една връзка? Искате тя да е вашето несъмнено място, нали? В което да може да споделите своите терзания, наслади. Въпреки това не всеки път попадаме на сътрудник, който може да ни окаже нужната поддръжка, а постоянно вижда негативната страна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР