Интересен ход. Не търся някакъв дълбок смисъл. Тези партии, които

...
Интересен ход. Не търся някакъв дълбок смисъл. Тези партии, които
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Както за плагиатство, така и за неверни декларации трябва да има наказания

Интересен ход. Не диря някакъв бездънен смисъл. Тези партии, които имат претендент за президент, първо се тегли за президент. Движение за права и свободи ще имат една и съща цифричка за кандидат-президент и депутати. Това сподели зам.-председателят на Тошко Йорданов.

" Проблемът не е в името на. Проблем има в Движение за права и свободи. И Иван да се споделяше, щеше да има същия проблем. Те са неприемлива партия за огромна част от българите, само че не поради името и това, че той е турски генезис ", добави той.

" Доста се развличам на журналистическите систематизирания - военачалник против интелектуалец. Имаме Радев, който във значим исторически миг взе страната на нацията, от другата страна е ректора, който избра да бъде претендент на една корумпирана партия. Човек, който постъпи вярно и човек, който престъпи морала си ", сподели още Тошко Йорданов.

Според него Движение за права и свободи е отвън това.

" Ако сметнете гласовете на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и ИБГНИ, Политическа партия, те са задоволително, с цел да бъде определен Радев. В оная напечена конюнктура в Народното събрание, ИБГНИ взеха неверно решение, тъй като сега страната е още веднъж на избори, а те са на ръба да не влязат. Езикът на лицемерието е нещо, което не одобрявам. Ние сме антисистемна партия, а другите са на статуквото. Включително ИБГНИ и Политическа партия имат представители на политиката. Ние сме такива каквито сме и не сме се променяли от времето на " Ку-ку ". Ние сме едни и същи ", съобщи той.

" Ние декларирахме, Слави съобщи, че ще бъдем смирени за диалози, само че би трябвало да има примирение и от страната на евентуталните ни сътрудници. Не може едната страна да прави отстъпки, а другите да бъдат нападателни и нападателни. Ще подходим практично, а не прочувствено. Управлението не е непременно.

Трябва да има някаква праволинейност в цялата работа. Като върна лентата, по какъв начин бихме могли да подходим тогава със задни мисли - отиваме на договаряния с Демократична България, разбираме се за политики и нямаме никакви несъгласия. След няколко дни излиза водачът на партията и споделя, че сме дългата ръка на Движение за права и свободи. Как да подходим? Единственото условие на Демократична България беше да няма представител на някогашната Държавна сигурност. Другото беше да има срещи по браншове, да се стиковат стратегиите и стъпките, които се вършат. След изказването на нямаше значение кой ще издигнем за кандидат`, изясни Йорданов.

" Аз открих, че не разполагахме с медии. Нямаше значение какви хора предлагаме. Когато нещо се случи в Народното събрание и нямаш полето да го обясниш, става по този начин. Едно нещо казано от 10 разнообразни медии по един и същи метод, стана преобладаващо като обръщение. Невярно беше, че имаме нещо общо с Движение за права и свободи. Щяхме да бъдем и патерица на ГЕРБ ", сподели той.

" Кой завоюва от това, че има избори. Всички партии, с изключение на Движение за права и свободи и ГЕРБ, губят хора поради новата политическа конструкция. В момента от 3 субекта има 4 и е обикновено да има преразпределение на гласовете. Появата на нови обединения е нещо прелестно, тъй като демокрацията е това. Фактът, че те ще имат поддръжка и ще влязат в Народното събрание, значи, че има хора, които се припознават в тях ", добави някогашният народен представител от Има Такъв Народ.

Според него е рано да се приказва дали Има Такъв Народ би подкрепила за министър председател.

" Има някои неща към него, които не са доста окей и е въпрос на диалози. Например, това с канадското поданство. Да напомним какво стана с. Не споделям дали го е направил или не, а обстоятелствата. Имаме нарушаване на Конституцията и попълване на документ с погрешно наличие и наказването може да е отнемане от независимост до 5 години. Ако законът е нарушен в тенденция плагиатство или двойно поданство, би трябвало да има следствие. При нас имаше специалисти с двойно поданство, които не посмяхме да предложим за министри, поради този противоречив закон. Той би трябвало да се съблюдава ", заключи Тошко Йорданов по Нова телевизия.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР