Интересен феномен е човешкото мислене, а още по-интересно явление и

...
Интересен феномен е човешкото мислене, а още по-интересно явление и
Коментари Харесай

Този тест определя какви промени трябва да внесем в живота си

Интересен феномен е човешкото мислене, а още по-интересно събитие и човешкото въображение и методът, по който възприемаме нещата, които виждаме. Именно на база на тези усещания, психолозите съумяват да открият доста зависимости и да изследват спецификите, свързани с мисловната ни активност. И в огромна част от случаите това се случва с забавни психически проби, които на пръв взор наподобяват в действителност доста елементарни и не изискват нищо от нас, само че в действителност дават извънредно доста информация.

И през днешния ден сме ви приготвили един подобен забавен тест, съгласно който можем да разберем какви промени би трябвало да внесем в живота си.

Единственото, което би трябвало да създадем, е да погледнем картинката, изобразена по-долу и да отбележим кое е първото нещо, което виждаме на нея.

 Този тест дефинира какви промени би трябвало да внесем в живота си

Ако първото нещо, което видяхте на картинката, е Буда, това значи, че сте хора, склонни да имат вяра в триумфа, реализиран посредством персонални старания и доста труд. Вие сте хора, които успявате да се преборите с всички проблеми и даже нещата да не се развиват по проект, измисляте решение и продължавате самоуверено напред.

Ако пък сте видели катерица, това приказва за вас, че имате мощна нужда да напуснете зоната си на комфорт и да извършите нещо, което по принцип не е типично за вас и ви се коства налудничаво.

Ако сте видели корени на дърво, вие напълно неумишлено изпитвате доста необичайно прочувствено положение, за което даже може да не си давате сметка. Съответно, непременно би трябвало да обърнете внимание на себе си и личните си усеща, тъй като в случай че вие не го извършите, то няма кой.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР