Интересен ден очаква зодиите днес. За една от тях думите

...
Интересен ден очаква зодиите днес. За една от тях думите
Коментари Харесай

Една зодия да не яде месо, друга – да не купува скъпа техника

Интересен ден чака зодиите през днешния ден. За една от тях думите ще имат магическа мощ, по тази причина би трябвало да бъдат деликатно използвани. Друга ще има проблем с парите. В никакъв случай не би трябвало да подписва имотни покупко-продажби. Воден знак би трябвало да пази любовта си, тъй като са вероятни раздели.

Какво още вещаят зодиите за през днешния ден, 24 октомври 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.

ОВЕН - Днес сте като маг. Думите получават магическа сили. Природата откликва на словата ви и по тази причина би трябвало да сте доста деликатен, защото е допустимо, без да желаете, да аргументите много неприятности на вас и околните си. Противопоказно е да ядете в този ден месо и яйца.

ТЕЛЕЦ - Нежелани вести може да ви объркат някои проекти и упования, само че пък положителното въодушевление ще се върне след обед. Промяната ще е обвързвана с положителните финансови благоприятни условия. Дамите родени под този знака, ще си разрешат да се поглезят. Мъжете да не подценяват желанията на обичаната!

БЛИЗНАЦИ - Всичко ще става противоположното на това, което очаквате. Затова импровизирайте! Не умувайте дали е трябвало нещо да извършите и какво е можело да постигнете! Ако имате късмет да поправите грешките, действайте! Сексуалните ви мечти ще се развихрят, споделете ги с колегата!

РАК - Ще имате задоволително мотиви за наслада през днешния ден. Възможни са нови придобивки, усъвършенствания или поправки вкъщи. Ако получите оферти за по-добре платена работа, не бързайте да ги отхвърляте! Не подценявайте обаче и здравето си! Обърне внимание на белите дробове!

ЛЪВ - Искате да извършите всички задания, само че силите ви няма да стигнат. Затова се заемете първо с тези, които не търпят отсрочване! Не е време за покупки на скъпа техника и за споразумяване на имотни каузи. Възможни са спорове на работното място. Бъдете тактични и избягвайте разногласията!

ДЕВА - Денят е сполучлив за вас. Имате благоприятни условия за напредък, само че все пак ще сте нервни и склонни елементарно да създавате спорове. Не си позволявайте да обвинявате брачния си сътрудник или гаджето за своите дефекти, тъй като ще съжалявате! Може даже да се разделите.

ВЕЗНИ - В този ден ще се чувствате изморени, само че не оставяйте проблемите си на работното място нерешени! Не е желателно да поемате нови отговорности или да давате пари назаем. Обърнете внимание на здравословното си положение!

СКОРПИОН - Успешни продажби, покупко-продажби или похвали за добре свършена работа ще ви вдигнат самочувствието. Възможно е някои от представителите на този зодиакален знак да си намерят по-платена работа или да стартират нов бизнес. Върви ви в любовта.

СТРЕЛЕЦ - Покажете подготвеност да дадете на интимния си сътрудник това, което му (й) се желае, без да желаете нещо в подмяна! Така ще спечелите доверието на хората, които харесвате, а и те самите ще се стремят да ви доставят наслаждение. Денят е неподходящ за вадене на зъби.

КОЗИРОГ - Това е добър ден в професионален и бизнес проект, само че не и в персонален. Неусетно ще извършите дилемите си, само че по никакъв начин няма да ви е елементарно да се разберете с околните си. Възможни са различия, свързани с парцели или пък с избора ви на сътрудник. Контактите с непознати са затруднени.

ВОДОЛЕЙ - В този ден може да получите предложение, което да докара до огромна смяна в живота ви. То може да е обвързвано както с кариерното ви развиване, по този начин и с любовта. Възможно е дамите да получат най-милото предложение за брак. Не измъчвайте дълго обичания с безмълвие!

РИБИ - Стари проблеми ще припомнят за себе си. Те са свързани най-много с неточности, които преди сте допускали на работното ви място или с ваши бизнес сътрудници. Не оставайте проблемите нерешени! Ако сте си създали правилните заключения, ще ги решите и може да се заемете с значими каузи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР