Интересът към работата на джипито непрекъснато намалява заради бумащината и

...
Интересът към работата на джипито непрекъснато намалява заради бумащината и
Коментари Харесай

Джипитата в Пловдив не стигат

Интересът към работата на джипито непрестанно понижава поради бумащината и ниското възнаграждение. Все по-малко експерти се навиват да отворят лична процедура, като единствено в Пловдив сега не доближават 30 персонални лекари. 

Кризата за фрагменти се задълбочава, а от Министерството на опазването на здравето обмислят метод за в допълнение материално стимулиране на фамилните лекари при добре свършена работа. Това заяви заместник-министър Бойко Пенков.  

Има система, която може да покаже, че лекуването, прилагано от фамилния доктор, дава резултат, сподели доктор Пенков и добави, че се надява това да подтиква младежите да остават в България и да работят в нашата здравна система.„ Според мен не би трябвало да има нарастване на таксата на персоналните лекари.

Това сега не може да се случи. По-добре да създадем специалността атрактивна по различен метод, а не през взимането на пари през джоба на хората. За персоналните лекари заплаща Здравната каса.Трябва да се почисти ненужната документи и по този начин да се олекоти процесът на работа на джипитата. Има документи, изисквани от администрацията, които е трябвало да отпаднат през годините, само че не са отпаднали ", изясни доктор Пенков.

Нека първо да забележим съответните резултати от ограниченията на ръководещите и по-късно ще разясняваме. Разбира се, че ще има неодобрение измежду нас поради ниското възнаграждение, прекомерно огромната документи и натовареността и недобрите условия на труд.

За това при нас мъчно идват младежи, а и сега в Пловдив не доближават към 30 джипита, разясниха от Пловдивското съдружие на общопрактикуващите лекари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР