Интердисциплинарният екип "Руните говорят" 2 откри монограм на Михаил III

...
Интердисциплинарният екип "Руните говорят" 2 откри монограм на Михаил III
Коментари Харесай

Българи: Открихме печат на Борис I, бил е император и на Римската империя

Интердисциплинарният екип "Руните приказват " 2 откри монограм на Михаил III Император на Източна римска империя. От екипа настояват, че на него написа Дуло – името на античния жанр на българите.

"Най-тъжното е, че този значим за българската история артефакт не е изложен в музей в България, а е продаден на търг в Хамбург съсвсем скоро - на 16.11.2017 година, на срамната цена от 118 евро. Линк към аукциона - ((https://www.coinarchives.com) ", пишат от "Руните приказват " до медиите.

От екипа задават въпрос към Цариградската патриаршия (включително и нейните правоприемници), към Ватикана, към редакторите на Библията и към академичната общественост в България: "Ако не са едно и също лице Борис I и Михаил III, какво прави "Дуло " там?

Ето пишат още от екипа:

Пусната е и първата информация от печата, която демонстрира рода и потеклото на Царя на Царете Борис –Михаил. Интересното е, че този текст е написан на Вати с български руни, смесен с писмеността на Тот, позната през днешния ден като коптска и близка до днешната българска писменост, съгласно американските лингвисти. Същите руни бяха открити и преведени от трите пъстена на царя на царете Кубрат и на канонизирания Тервел.

Ето и превода от монограма на Борис-Михаил:

„ Тия са от Управляващият Род, Звездите! Борис от Управляващия Род на Учителите е! От А*Тила Вуйчото! От Бащата Котис потече, от виждащите в Пулии (обл. Пулия, Италия). От Дома на Вълка издигнат (Рим), от заровените сити!”.

От екипа разясняват още: „ Този щемпел постанова да се пренапише онази част от историята, която се отнася за Царя на царете Борис I на Българската империя и прочут като Император на Източната римска империя под името Михаил III. Велик български държател, който в никакъв случай не е бил побеждаван от Източната римска империя – това е първо. Това покръстване, за което е писано толкоз доста, е единствено във фантазиите на болните мозъци от Цариградската патриаршия (съчинено по време на османското робство) “.

Сред първите мисионери на ранното християнство при тиреите Св.Карп и Св.Ерм са подкрепяли Учението на Исус с това на Орфе(й). Съществувала е икона на Св. Орфе(й), само че след Първият космополитен „ християнски” събор иконата на Орфе(й) е била отстранена. Забранено е било даже да се произнася името на Орфе(й), само че тиреите в Римската империя скритом пеели песните му. Епископ Никита Ремесиански е покръстил бесите през 396 година Евангелията от Учението на Исус, които разпространявал Никита Ремесиански, са написани с думите на Орфе(й):

„ Люби близък си!”; „ Не убивай!”; „ Аз съм пътят, истината и животът.”

Приемането на християнството е една вековна традиция в Българската империя. Чрез Познанието и вярата са присъединявали идващите племена.

Фалшификацията на черноризците е била нужна, с цел да си припишат несъществуващи заслуги към българският народ и неговите велики владетели. Има ред други неща, които са ни известни за ръководството на Царя на царете Борис I. Предстои тяхното издание в първата книга на изследователския екип.

"Най-важното е, че имаме безспорни доказателства за лъжите на „ трите демона “ и е време да си понесат заслуженото! ", добавя екипът в състав: Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Поли Паскова, Стефан Ганев, Николай Иванов и Даниел Калчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР