Интерактивна изложба с дигитални разкази и сетивни преживявания ще бъде

...
Интерактивна изложба с дигитални разкази и сетивни преживявания ще бъде
Коментари Харесай

Интерактивна изложба с аватар на Максим Ешкенази пренася публиката в бъдещето

Интерактивна галерия с цифрови разкази и сетивни прекарвания ще бъде открита на 30 септември в НДК . Експозицията „ История за & ” ще бъде ситуирана в зала 4 (партер) на НДК до 8 октомври, оповестяват уредниците. 

От екипа на изложбата описват, че посредством силата на сетивата изложбата ще потопи публиката в цифрова и сетивна интерпретация на живота тук и в този момент. „ Интерактивното прекарване ще включва разходка по тревата, среща с аватара на маестро Максим Ешкенази , фантастичните изображения на Текла Алексиева, игра със светлините и сенките с творбите на Капка Кънева , облиците и гласовете на актьорите Веселин Ранков, Чък Браун, Кристина Верославова и Кейт Никълс , и още доста непредвидени обстановки “, описват уредниците. Те допълват, че изложбата ще придвижи посетителите в бъдещето, само че нейният роман е въодушевен от действителни български истории за оптимизъм и смели фантазии.

„ Тази история е за съюза „ и ” (&) - една история за хора и организации, които работят дружно. Разказ за едно 15-годишно взаимно странствуване и партньорства към фантазията за по-добър живот ” – споделя Нанси Шилър , президент на фондация „ Америка за България ”. С изложбата Фондацията отбелязва 15-ата си годишнина.

Концептуалната и креативна реализация на мултимедийното прекарване е дело на MP-STUDIO, които са работили по фестивала за светлинно изкуство Lunar и архитектурно студио „ Ателие 3 “. Реализирали са обновлението на експозицията „ Врачански съкровища ” в Регионален исторически музей-Враца, както и креативната организация „ guts and brains DDB “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР