Интерактивен метод за онлайн връзка с възможно най-много граждани пуснаха

...
Интерактивен метод за онлайн връзка с възможно най-много граждани пуснаха
Коментари Харесай

Републиканци за България в София–област стартираха онлайн приложение за връзка с гражданите |

Интерактивен способ за онлайн връзка с допустимо най-вече жители пуснаха от листата на Политическа партия " Републиканци за България " София-област.

Целта на Републиканци за България е както да осъществят самобитно допитване за настройките на хората в региона и техните упования от идващото ръководство, по този начин също и да разпознават действителни и съответни проблеми, с които те се сблъскват.

" Какво желаете да се промени в мястото, където живеете? ", е един от въпросите в онлайн формуляра.

Наред с локалните проблеми, жителите на София област имат опцията да подредят по значимост съгласно личните си визии главните цели в държавното ръководство.

Иновативният електронен формуляр може да бъде открит през Facebook страницата на регионалната конструкция на Републиканци за България в София-област. В онлайн приложението на Републиканци за България, е налична и интерактивна карта на района.

Иновативният електронен формуляр за връзка с лидера на листата Чавдар Маринов е наличен също по този начин посредством QR код, или чрез линка:

Иновативният електронен формуляр за връзка с регионалния координатор и втори в листата Мартин Асенов е наличен също по този начин посредством QR код, или чрез линка:

Наша съществена цел е освен възстановяване на социално-икономическата конструкция на всички обитаеми места от София-област, само че и преустановяване на отрицателната наклонност за превръщането на Софийското Околовръстно шосе в разграничителна зона, която опасва столицата, допълват от партия.

Този път би трябвало да бъде пресечна точка на обществено и икономическо партньорство, пишат от Републиканци за България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР