Интер спечели с 3:0 „Дерби Делла Мадонина“ срещу Милан в

...
Интер спечели с 3:0 „Дерби Делла Мадонина“ срещу Милан в
Коментари Харесай

Интер на финал за Купата след класика срещу Милан

Интер завоюва с 3:0 „ Дерби Делла Мадонина “ против Милан в полуфинален мач-реванш за Купата на Италия и продължава напред в шампионата. Първата среща приключи 0:0.

Големият воин за „ нерадзурите “ бе Лаутаро Мартинес, който се разписа на два пъти през първата част. Съперник на финала ще бъде Ювентус или Фиорентина.

Още в 4-ата минута Матео Дармиан откри по доста добър метод Лаутаро Мартинес, който от границата на наказателното поле нанесе тежък удар и въпреки Майк Мениан да докосна топката, това не бе задоволително, с цел да я избие и тя навести мрежата му.

Половин час след началото на срещата Давиде Калабрия излезе на добра позиция и стреля от границата на наказателното поле, само че Самир Ханданович сподели ослепителен инстикт и избави.

Десет минути по-късно Интер удвои своя задатък, откакто Хоакин Кореа откри Лаутаро в наказателното поле, а той остана очи в очи с Мениан и елегантно го копна за 2:0.

В 66-ата минута се стигна до безредие, което докара прати топката в краката на Исмаел Бенасер, който с прекрасен удар се разписа, само че попадението бе анулирано поради игра с ръка на Пиер Калулу секунди по-рано.

Интер си реши всичко в 83-ата минута на мача, когато Марсело прозович пусна топката към Робин Гозенс, който на празна врата съумя да осъществя първото си попадение с екипа на Интер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР