Интер спечели 1:0 домакинството си на Верона от 18-ия кръг

...
Интер спечели 1:0 домакинството си на Верона от 18-ия кръг
Коментари Харесай

Интер се върна на победния път, Милан с нова грешна стъпка

Интер завоюва 1:0 семейството си на Верона от 18-ия кръг на Серия А. Попадението падна единствено след 180 секунди игра, а " нерадзурите ", които са четвърти, завоюваха нови три точки в битката за Скудетото. Мисията им обаче наподобява непостижима, защото изостават на 10 от водача Наполи.

В воин за спечелилите се трансформира втория в голмайстор в класацията на Серия А този сезон - Лаутаро Мартинес, който вкара деветото си попадение. Изстрел на Галярдини беше блокиран, топката попадна в аржентинеца и той даде ранен задатък на домакините с прекрасен удар с левия крайник.

Домакините не срещнаха проблеми против непретенциозния отбор. Те даже означиха още едон попадение в средата на второто полувреме, само че то бе анулиран поради нарушаване. Негов създател още веднъж бе Лаутаро Мартинес.

Междувременно Милан не съумя да победи във втори следващ кръг и изостана на 9 точки от Наполи. Този път " росонерите " стигнаха единствено до точка при гостуването си на Лече - 2:2, откакто в предходния си мач приключиха при същия резултат, само че като хазаин на Рома.

Гостите се пребориха за равенството, откакто срещата не потегли по никакъв начин добре за тях и се оказаха изоставащи в резултата още в третата минута. Това стана факт след автогол на Тео Ернандес. До почивката домакините съумяха да се поздравят и с второ попадение, осъществено от Федерико Баскирото - 2:0 в 23-ата минута.

Рафа Леао върна вярата на гостите с гол в 58-ата минута, когато вкара за 2:1. Десетина минути по-късно Милан стигна и до изравнителен гол, който бе осъществен от Давиде Калабрия. Резервата Сержиньо Дест центрира, а Жиру отклони към Калабрия, който се разписа с глава за 2:2. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР