Интер сложи край на перфектната серия на новия треньор на

...
Интер сложи край на перфектната серия на новия треньор на
Коментари Харесай

Интер обърна Рома и нанесе първа загуба на Де Роси

Интер постави завършек на съвършената серия на новия треньор на Рома. Вълците имаха три победи в три мача с Де Роси, само че паднаха с 2:4 от водача в Серия А. С триумфа Интер събра 60 точки на върха в класирането, Ювентус е втори с 53 точки. Рома е на 5-о място с 38.

Интер поведе в 17-ата минута при противоречиви условия. След центриране на Федерико Димарко от ъглов удар Ромелу Лукаку отклони топката, която попада на главата на Франческо Ачерби и оттова трансферира вратаря Руи Патрисио. Съдията Марко Гуида ревизира посредством ВАР за засада на Маркус Тюрам, само че такава нямаше.

В 28-ата минута Рома изравни с помощта на Лоренцо Пелегрини и Джанлука Манчини. Пелегрини центрира, а Манчини вкара за 1:1. Минута преди края на първото полувреме Пелегрини блесна с втора асистенция. Тя пристигна след контраофанзива и пас към Ел Шаарауи, пронизал за повторно Ян Зомер за 2:1.

Интер изравни незабавно след паузата. Матео Дармиан се възползва от бързо осъществяване на свободен удар и подаде на Тюрам за 2:2. В 56-ата минута гостите към този момент водеха. Анхелиньо се опита да изпревари Тюрам, само че заби топката в личната си врата.

Минути по-късно Бенжамен Павар удари гредата на вратата на Рома. В края вълците хвърлиха всичко в офанзива и бяха осъдени. Марко Арнаутович проби и подаде на Алесандро Бастони, който оформи крайното 2:4.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР