Интер се върна на победния път в Серия А. Нерадзурите

...
Интер се върна на победния път в Серия А. Нерадзурите
Коментари Харесай

Интер се върна към победите след бой над новак

Интер се върна на победния път в Серия А. „ Нерадзурите ” не срещнаха проблеми с новака Кремонезе и го победиха с 3:1 вкъщи. Срещата беше от 4-ия кръг на Калчото.

Хоакин Корея откри резултата в 12-ата минута, а в 38-ата минута Николо Барела удвои. В 76-ата  минута Лаутаро Мартинес направи резултата типичен. Крайният резултат оформи Давид Окереке в 90-ата минута.

Интер събра 9 точки и заема 2-о място във краткотрайното класиране, до момента в който Кремонезе е на дъното без извоювана точка.

Срещата стартира с предстоящ домашен напън и мощен удар от фал на Димарко. В 12-ата минута „ нерадзурите ” поведоха. Кремонезе извърши корнер, след което се получи контраофанзива. Джеко насочи удар, който беше избавен от Раду, а при добавката Корея осъществя.

Гостите обаче погледнаха самоуверено към вратата на Интер и Десерс беше покрай гол. Нигериецът овладя на гърди и насочи удар, който Ханданович мазета.

В 38-ата минута домакините стигнаха до втори гол. Корея откри Чалханоолу, който подаде към Барела, а той с красиво воле вкара за 2:0.

 Резервата на Кремонезе Лука Дзанимакия беше покрай това да понижи резултата, само че ударът му мина малко над напречната греда. Последва и пропуск на Десерс, който стреля акробатично след центриране на Окереке, само че не уцели вратата.

В 76-ата минута Лаутаро Мартинес получи извеждащ пас от Барела, освободи се от бранител и останал самичък против Раду не сбърка.

„ Тигрите ” върнаха един гол в 90-ата минута. Тогава Окереке получи пред наказателното поле и с акуратен удар в левия ъгъл оформи крайното 3:1.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР