Интер се изправя срещу Челси в мач от приятелския турнир

...
Интер се изправя срещу Челси в мач от приятелския турнир
Коментари Харесай

Ще вземе ли "Интер" скалпа и на "Челси"?

" Интер " се изправя против " Челси " в мач от приятелския шампионат Интернешънъл Чемпиънс Къп, който ще може да наблюдавате директно по RING от 14:35 ч.

Италианците се целят в трета поредна победа в влиятелната конкуренция, откакто в сряда се постановиха с 2:0 над " Реал " Мадрид, а преди този момент записаха и най-малък триумф против " Олимпик " Лион.

" Сините " от Лондон са на другия полюс - те изгубиха с 2:3 от " Байерн " Мюнхен в единствения си мач в шампионата досега.

След по-малко от три седмици Антонио Конте и " Челси " ще стартират отбраната на купата си в Премиър лийг и по тази причина една победа против " нерадзурите " на Лучано Спалети ще бъде добре пристигнала преди старта на новата акция.

Белгиецът Мичи Батшуай изкара предходния сезон на аварийна пейка на лондончани, само че е измежду най-хубавите на терена от началото на предсезонната подготовка. Отбеляза 2 гола при успеха с 3:0 над " Арсенал ", както и един път при загубата от баварците преди няколко дни.

Training We keep on going! pic.twitter.com/9IeVTX8iPT
— Álvaro Morata (@AlvaroMorata) July 27, 2017

Най-сериозната му конкуренция в офанзива ще бъде рекордната покупка Алваро Мората. Испанецът обаче към момента има потребност от акомодация.

Само с една загуба в пет контроли " Интер " дава поръчка за мощен старт на Серия " А ". Едер се показва на равнище в офанзива. Именно той вкара и двата гола против " Байерн ".

Новият капитан на " Челси " пък Гари Кейхил ще направи всичко допустимо да се увери, че отбраната на англичаните няма да се огъне и да разреши свободна игра на " нерадзурите " в предни позиции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР