Интер постигна впечатляващ успех с 6:0 като гост на Верона

...
Интер постигна впечатляващ успех с 6:0 като гост на Верона
Коментари Харесай

ОБЗОР: Интер вкара 6 във Верона, Милан се издъни у дома

Интер реализира впечатляващ триумф с 6:0 като посетител на Верона в мач от междинния XXXIII кръг на италианската Серия А и към този момент е в топ 4.

С по 2 попадения за безапелационната победа се отличиха нападателите Един Джеко и Лаутаро Мартинес, а с помощта на триумфа „ нерадзурите “ събраха 60 точки и към този момент са 4-ти, за сметка на градския противник Милан.

„ Росонерите “ пък се избавиха от срамна домакинска загуба против предпоследния Кремонезе с гол в 93-ата минута на резервата Жуниор Месиас, откакто в 77-ата Давид Окереке откри за гостите.

Те приключиха мача с човек по-малко поради пряк червен картон на Чарлз Пикел след изравнителното попадение, оформило крайното 1:1.

След него Милан остана с 58 точки на 6-ата позиция, до момента в който Кремонезе е с 21 и към момента е на предпоследното 19-о място.

Междувременно Лацио се изкачи до второто, откакто победи у дома Сасуоло с 2:0, а Рома също има 58 точки, тъй като, сходно на Милан, направи тъждество 1:1.

„ Вълците “ фиксираха ремито при визитата си на Монца, за който българският национал Валентин Антов остана неизползвана запаса.

По-рано денем.

Резултати от 33-ия кръг на Серия А:

Аталанта – Специя             3:2
Ювентус – Лече                2:1
Салернитана – Фиорентина      3:3
Сампдория – Торино            0:2
Верона – Интер           0:6
Лацио – Сасуоло           2:0
Монца – Рома           1:1
Милан – Кремонезе           1:1

Програма за четвъртък:

Емполи – Болоня

Удинезе - Наполи
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР