Интер посреща Бенфика на Джузепе Меаца в мач реванш от

...
Интер посреща Бенфика на Джузепе Меаца в мач реванш от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Интер - Бенфика, съставите

Интер посреща Бенфика на " Джузепе Меаца " в мач реванш от четвъртфиналната фаза на Шампионската лига. Срещата е с начален час 22:00, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към конфликта, като го наблюдава НА ЖИВО минута по минута.

Интер съумя да вземе солидна преднина в първия мач, откакто победи Бенфика с 2:0 в Португалия. Италианският отбор няма загуба от тези противник в трите срещи, които са изиграли между тях. Съставът на Симоне Индзаги загуби последните си три домакински срещи в Серия А, като не успя и да се разпише. Ако Интер в профил Бенфика, то отборът ще срещне Милан на полуфиналната фаза.

Бенфика няма победа в последните си три дуела във всички шампионати, само че ще се надява на знамение в гостуването си на Интер. Португалският отбор е прочут със своята офанзива и нападателен жанр на игра, само че в мача ще би трябвало да разчита и на солидна защита. Основното оръжие на Бенфика е Гонсало Рамош, който има 7 гола и 3 асистенции в 10 мача в Шампионската лига през този сезон.

Стартови сформира:

Интер:  24. Андре Онана, 95. Алесандро Бастони, 15. Франческо Ачерби, 36. Матео Дармиан, 32. Федерико Димарко, 22. Хенрих Мхитарян, 77. Марсело Брозович, 23. Николо Барела, 2. Дензъл Дъмфрис, 10. Лаутаро Мартинес, 9. Един Джеко

Треньор:  Симоне Индзаги

Gli 1️⃣1️⃣ per ⚫
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР