Интер победи Сампдория с класическото 3:0 в мач от 12-ия

...
Интер победи Сампдория с класическото 3:0 в мач от 12-ия
Коментари Харесай

Интер наказа грешките на Сампдория и ги запрати в зоната на изпадащите

Интер победи Сампдория с класическото 3:0 в мач от 12-ия кръг на Серия А. Головете за домакините означиха Стефан де Врай, Николо Барела и Хоакин Кореа. С тази победа Интер към този момент са 5-ти с актив от 24 точки, до момента в който Сампдория остава на нежеланата 18-та позиция с едвам 6 пункта на сметката си.

В 21-та минута пристигна първата по-интересна обстановка в мача. Стефан де Врай откри задоволително място в наказателното поле и съумя да означи с глава след добре изпълнен ъглов удар - 1:0 за Интер. Десет минути по-късно Федерико Димарко пое топката и стреля внезапно, само че ударът му разтресе лявата греда. Минута преди края на първото полувреме Барела удвои резултата, откакто доближи до пас в наказателното поле и изстреля по съвършен метод кълбото зад тила на вратаря.

Само пет минути след началото на втората част Лаутаро Мартинес се оправи добре в пеналтерията, поемайки добре топката, и нанесе мощен удар, който прелетя около десния непряк дирек. Секунди по-късно Един Джеко също имаше опция, само че неговият изстрел също бе неакуратен. В 73-та минута Хокин Кореа се измъкна зад противниците и стреля прелестно от границата на наказателното поле във вътрешната страна на лявата греда, с цел да направи резултата 3:0 в интерес на Интер.

В 88-та минута Игнасио Пусето от Сампдория можеше да вкара почетно попадение за тима си, само че ударът му от придвижване бе превъзходно избавен от Андре Онана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР