Интер победи Порто с минималното 1:0 в първи 1/8-финален мач

...
Интер победи Порто с минималното 1:0 в първи 1/8-финален мач
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес: Мечтата ми е да вдигна Шампионската лига с Интер

Интер победи Порто с минималното 1:0 в първи 1/8-финален мач от Шампионската лига и наподобява, че е на път да се класира за идната фаза от шампионата за първи път от 12 години насам. Нападателят на “нерадзурите ” Лаутаро Мартинес в навечерието на срещата показа, че фантазиите му се разгръщат доста надалеч. Той желае не просто Интер да в профил Порто и да се класира на 1/4-финалите, само че мечтае да се стигне с италианския гранд до самата финалната среща и да я завоюва със съотборниците си.

“Сега фантазията ми е да печеля Шампионската лига. Когато спечелиш Световното състезание, ти неизбежно си гладен за още триумфи. Изпитвам прикрит яд, че не можах да потвърдя какво мога в Катар поради травмата в глезена ми, тъй че в този момент желая да покажа всичко, което мога в Интер. Сега към този момент съм доста по-зрял, по-спокоен по едно и също време на терена и отвън него, и желая да пренеса цялата си зрялост на игрището ”, разяснява Мартиенс пред Amazon Prime Italia.

Лаутаро Мартинес сега е неизменим титуляр за Интер и е един от футболистите, които имат най-сериозен коефициент на потребно деяние всред избранниците на Симоне Индзаги. В италианската Серия “А ” той е играл във всичките 23 мача на тима от началото на сезона и в тях все още се е разписал цели 13 пъти. В Шампионската лига нещата не са надалеч по-различни. Там той все още има 6 записани срещи, вкара 1 гол и направи 2 асистенции. В този случай, в случай че нерадзурите съумеят да завоюват “турнира на богатите ” 25-годишният аржентинец безспорно ще има безспорна заслуга.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Реваншът с Порто е на 14 март (вторник) от 22:00 българско време и тогава ще забележим дали Интер в действителност е подготвен за освен това тази година в Европа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР