Интер победи Емполи с 2:0 у дома в двубой от

...
Интер победи Емполи с 2:0 у дома в двубой от
Коментари Харесай

Интер е на 11 точки от титлата в Италия след победа №100 на Индзаги

Интер победи Емполи с 2:0 вкъщи в дуел от 30-ия кръг в италианската Серия А и реализира триумф №100 под управлението на Симоне Индзаги.


Федерико Димарко откри още в шестата минута след асистенция на Алесандро Бастони и изстрел от воле от границата на наказателното поле. До края на полувремето и след почивката домакините бяха по-активният отбор, само че не успяваха да отбележат втори гол.

Интер постави точката на разногласието в 81-ата минута. Дензел Дъмфрис получи топката по дясното крило, напредна до крайната линия и подаде към Алексис Санчес, който чукна топката в опразнената врата (2:0).

Така " нерадзурите " са единствено на 11 точки от продобиване на купата.

Тимът на Симено Индзаги има 79 и продължава да е безапелационен водач в Серия А, като осем кръга преди края имат 14 точки задатък пред преследвача Милан. Емполи е в битката за оцеляване, заемайки 18-то място с 25 точки, колкото има и първият над рисковата зона – Фрозиноне.

В същото време Лече и Рома изиграха доста забавен мач, само че не съумяха да си отбележат гол и приключиха 0:0.

По този метод римските " вълци " се отдалечиха от топ 4, като са пети с 52 точки, на 5 зад Болоня. Лече е 13-и с 29.

Рома няма загуба в последните си шест мача от шампионата, само че наподобява, че отборът ще има доста сложна задача да приключи в зона Шампионска лига. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР