Интер победи безпроблемно Фрозиноне с 2:0 на Джузепе Меаца“ в

...
Интер победи безпроблемно Фрозиноне с 2:0 на Джузепе Меаца“ в
Коментари Харесай

Невероятен гол на Димарко върна Интер на върха

Интер победи безпроблемно Фрозиноне с 2:0 на „ Джузепе Меаца “ в мач от 12-ия кръг на Серия А и по този метод си върна първото място в класирането с 31 точки, изпреварвайки главния си съперник за купата Ювентус, който е с 29, преди дербито сред двата отбора в идващия кръг, който е след паузата за националните тимове. Фрозиноне е 12-и с 15 точки.

В 19-ата минута се стигна до първото забавно състояние в мача, откакто Лаутаро Мартинес нанесе мощен удар от границата на наказателното поле, който летеше тъкмо под напречната греда, само че вратарят Стефано Турати реагира великолепно и мазета в ъглов удар.

Интер излезе напред в резултата в 43-ата минута, откакто Хенрик Мхитарян комбинира с Федерико Димарко, който овладя топката и шутира мощно от отдалеченост, а Стефано Турати нямаше никакъв късмет за реакцията и безпомощно изгледа по какъв начин топката навести мрежата му.

Второто полувреме стартира съвършено за Интер, откакто Иларио Монтеризи спъна Маркюс Тюрам в наказателното поле, а Федерико Диониси не се поколеба да надуе свирката и да даде дузпа за „ нерадзурите “. Зад топката застана Хакан Чалханоглу, който стреля неспасяемо в долния ляв ъгъл – 2:0.

Фрозиноне можеше да върне попадение в 57-ата минута, когато Уалин Шерида стреля от границата на наказателното поле, само че уцели десния непряк дирек. Шест минути по-късно Рикардо Маркица стреля от границата на наказателното поле, само че Ян Зомер се намеси добре.

В 64-ата минута Федерико Димарко даде страховит пас към Николо Барела, който от добра позиция в наказателното поле стреля малко около левия непряк дирек. В 89-ата минута Николо Барела стреля от близка отдалеченост, само че вратарят избави.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР