Интер нанесе първа загуба на Наполи през сезона в Серия

...
Интер нанесе първа загуба на Наполи през сезона в Серия
Коментари Харесай

Интер пречупи Наполи и върна интригата за титлата

Интер нанесе първа загуба на Наполи през сезона в Серия А. Нерадзурите надделяха южняците с 1:0 и върнаха интригата в борбата за купата. Наполи води в класирането, само че в този кръг всички преследвачи биха. изостава на пет точки от южняците, Ювентус – на седем, а Интер – на осем.

Единствения гол вкара Един Джеко при започване на второто полувреме след пас на Димарко. Това е десето попадение за него през сезона и седмо в Серия А.

Треньорът на домакините Симоне Индзаги избра Джеко вместо международния първенец Лаутаро Мартинес. До него игра Ромелу Лукаку – 131 дни след последния си мач като титуляр. Индзаги също по този начин. И несъмнено съумя. Още повече пред Дармиан се откри и най-чистото състояние за гол през първото полувреме. Наполи владееше топката в 65% от времето преди почивката, само че без да тормози изключително противника си.

След гола на Джеко в 56-ата минута Наполи се оживи и натисна. Всички смени на Лучано Спалети – Распадори, Лосано, Елмас, Ндомбеле и Симеоне – бяха офанзивни, само че и това не оказа помощ на южняците.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР