Интер Маями загуби като гост на Атланта с 2:5, а

...
Интер Маями загуби като гост на Атланта с 2:5, а
Коментари Харесай

Липсата на Меси доведе до загуба за Интер Маями

Интер Маями загуби като посетител на Атланта с 2:5, а неналичието на Лионел Меси оказа съществено въздействие. Аржентинецът не беше в групата за мача, откакто пропусна и срещата на националния си тим с Боливия. Жорди Алба също беше навън, а друга значима фигура - Джоузеф Мартинес, се появи в игра към края на срещата. 

През юли двата клуба изиграха среща от груповата фаза на шампионата " Купата на лигата ", където носителят на 7 златни топки вкара два гола и оказа помощ за триумф с 4:0.

Късно нощес " чаплите " започнаха добре с гол на Леандро Кампаня в 25-та минута. До края на полувремето обаче настъпи безспорен провал за гостите и те позволиха 3 гола в границите на 8 минути. В 36' Тристан Муюумба изравни, а 4 по-късно автогол на Камал Милър направи обрата цялостен. Минута преди края на първата част Брукс Ленън заби и трети гол.

След почивката Кампаня осъществя дузпа в 53-та минута и върна интригата в срещата.

В 76-минута домакините още веднъж се откъснаха на 2 гола задатък след гол на Йоргос Гиакомакис. В предпоследната минута от постоянното време Тайлър Волф оформи крайния резултат.

Final from Atlanta
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF)
Това бе първа загуба за Интер Маями откакто Лео Меси укрепи клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР