Интер инкасира поражение с 0:2 от Ливърпул в 1/8-финалния сблъсък

...
Интер инкасира поражение с 0:2 от Ливърпул в 1/8-финалния сблъсък
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Не бяхме срещали толкова силен отбор като Ливърпул

Интер инкасира проваляне с 0:2 от Ливърпул в 1/8-финалния конфликт сред двата отбора в Шампионската лига, а това накара наставникът на италианците Симоне Индзаги да признае, че в никакъв случай преди не е имал опция да играе против толкоз добър тим.

„ Съжалявам, че не успяхме да се възползваме от интервала си на превъзходство, до момента в който Ливърпул се възползва от първата ни загуба на централизация. Заслужавахме повече, само че представянето ни е предвестител на положителното бъдеще. Според мен, Ливърпул е един от двата най-хубави тима в Европа сега. Това избрани беше най-силният противник, против който сме се изправяли този сезон “, сподели Индзаги по време на конференцията след мача.

„, което до известна степен бе и плод на доза шанс. Мъдростта обаче гласи, че „ шансът постоянно идва със смелите “. „ Нерадзурите “ обаче бяха много обезпокоени и във всички основни моменти точността им изневери.

Реваншът на „ Анфийлд “ е след 3 седмици, когато задачата за италианския гранд ще бъде доста сложна, само че не и непостижима, откогато правилото за гол на непознат терен публично отпадна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР