Интер имаше нужда от продължения, за да се класира за

...
Интер имаше нужда от продължения, за да се класира за
Коментари Харесай

Интер се измъчи, но е в следващия етап за Купата

Интер имаше потребност от продължения, с цел да се класира за четвъртфиналите за Купата на Италия. „ Нерадзурите” победиха Емполи с 3:2, като в постоянното време срещата приключи 2:2. Алексис Санчес откри резултата в 13-ата минута, а в 61-ата минута Недим Байрами изравни. В 76-ата минута Патрик Кутроне вкара за 1:2, а в 91-ата минута Андреа Ранокия изравни. В 104-ата минута Стефано Сенси прати миланския гранд напред в шампионата.

Срещата стартира кошмарно за Интер, откакто още в 3-ата минута Хоакин Корея получи тежка травма и беше сменен наложително от Алексис Санчес.

По-добрата игра на „ нераздурите” даде резултата в 13-ата минута. Тогава Алексис засече с глава на втора греда центриране на Дензъл Дъмфрис за 1:0.

Домакините продължиха да основават положения, само че Лаутаро Мартинес и Андреа Ранокия не съумяха да се разпишат.

В 62-ата минута Недим Байрами съумя да изравни. Той получи в наказателното поле, овладя и с удар в левия ъгъл вкара за 1:1. Десет минути по-късно съдията в началото уточни бялата точка за игра с ръка на Дъмфрис, само че след намесата на ВАР промени решението си.

В 76-ата минута Емполи направи цялостен поврат посредством Патрик Кутроне. Нападателят се разписа от близка отдалеченост.

В 91-ата минута Ранокия стреля със странична ножица една избира топка и съумя да порази вратата, с цел да прати мача в продължения.

В 102-ата минута след центриране на Д’Амброзио в наказателното поле топката едвам не влезе подло във вратата на Емполи, само че Фурлан избави от голлинията. Минута преди края на първото продължение влезлият като запаса Стефано Сенси с хубав удар от границата на наказателното поле съумя да направи 3:2 в интерес на Интер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР