Интер и Наполи са поредните отбори в Италия, които се

...
Интер и Наполи са поредните отбори в Италия, които се
Коментари Харесай

Интер и Наполи се готвят за тренировки

Интер и Наполи са следващите тимове в Италия, които се приготвят да възобновят тренировки идната седмица, откакто държавното управление даде позволение за самостоятелни тренировки и достъп до оборудванията. Играчите ще продължат да спасват обществено разграничаване, само че ще имат по-големи благоприятни условия да се приготвят, в сравнение с до момента.

Част от клубовете, измежду които Болоня и Сасуоло, към този момент оповестиха, че ще възобновят подготвителен развой. Началото на тренировките обаче ще бъде забавено, защото футболистите и треньорите първо би трябвало да се подложат на тест за Covid-19. Когато резултатите са подготвени, те ще бъдат разграничени на групи.

Според " Скай Спорт Италия " Интер ще възобнови занимания на техния подготвителен център " Апиано Джентиле " от вторник, като концепцията е групи от по трима или четирима да бъдат разграничени на четири стадиони. Всички играчи на " нерадзурите " са се прибрали в Италия, а карантината на Алексис Санчев, който дойде от Чили, завършва на следващия ден.

В Наполи на следващия ден ще бъдат правени проби и се чака тренировките да стартират от четвъртък или петък.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР