Интер и Челси са стартирали преговори помежду си за трансфера

...
Интер и Челси са стартирали преговори помежду си за трансфера
Коментари Харесай

Интер и Челси са започнали преговори за Жиру

Интер и Челси са стартирали договаряния между тях за прехвърлянето на нападателя на лондончани Оливие Жиру в италианския клуб, твърди “Кориере дело спорт”.

Френският национал е твърда запаса в състава на Франк Лампард, като от началото на сезона има едвам 211 изиграни минути във всички шампионати. Той е трети избор в офанзивата на отбора след Тами Ейбрахам и Миши Батшуай. След травмите на Алексис Санчес и Матео Политано “нерадзурите” сега имат единствено двама здрави нападатели - Лаутаро Мартинес и Ромелу Лукаку, които са титуляри във всеки мач. Антонио Конте е чудесно осведомен с качествата на Жиру, като точно той го докара на “Стамфорд Бридж”.
#Inter, #Chelsea negotiate for Giroud but no agreement in sight https://t.co/zfh4MyFydy pic.twitter.com/nvGGNk5i28
— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) 16 ноември 2019 година Въпреки че към този момент текат договаряния сред двата клуба, към момента има основни спънки за реализирането на договорката. Според информацията Челси упорства за 5 млн. евро, до момента в който Интер не желае да заплаща трансферна сума за 33-годишния състезател, защото договорът му със “сините” изтича през лятото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР