Интер е все по-близо до титлата в Серия А. Нерадзурите

...
Интер е все по-близо до титлата в Серия А. Нерадзурите
Коментари Харесай

"Интер" докосва титлата, а футболистите вече празнуват

" Интер " е все по-близо до купата в Серия " А ". " Нерадзурите " победиха " Кротоне " с 2:0 в мач от 34-ия кръг и пратиха противника си назад във втора дивизия.

След нулева първа част, водачът в класирането поведе посредством Кристиан Ериксен в 69-та минута след асистенция на Ромелу Лукаку. С нея белгийският нападател стана първият футболист в локалния шампионат с най-малко 20 гола и 10 асистенции в границите на една акция от сезон 2004/05.
Снимка: Reuters
Негово попадение по-късно бе анулирано след интервенция на системата за видеоповторение ВАР, само че в добавеното време нищо не можеше да спре Ашраф Хакими, който приключи бърза контраофанзива след подаване на Николо Барела за крайното 2:0.

SCUDETT...
— Roberto Gagliardini (@gaglio94)

Играчите на Антонио Конте могат да ликуват със Скудетото още през днешния ден, в случай че вторият в таблицата " Аталанта " не успее да победи " Сасуоло " като посетител. Разликата сред двата отбора сега е 14 точки.

Логично, футболистите на " Интер " бяха извънредно щастливи от следващия си прекрасен мач и близостта с мечтаната купа. Празненствата им започнаха още в съблекалнята и продължиха в клубния рейс.

... and the celebrations continue
— Inter (@Inter_en)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР