Интер е готов да се раздели със защитника Милан Шкриняр

...
Интер е готов да се раздели със защитника Милан Шкриняр
Коментари Харесай

Интер готов да жертва Шкриняр

Интер е подготвен да се раздели със бранителя Милан Шкриняр през лятото, написа " Гадзета дело Спорт ". 25-годишният словак бе притеглен от Сампдория против 34 милиона евро, като в последните години много е нараснал цената си. Към него има мощен интерес от няколко европейски гранда и на " Сан Сиро " съществено се замислят дали в този момент не е подобаващият миг да го продадат и да изпълнят касата си.

Шкриняр наподобява изпитва компликации да играе в схемата 3-5-2, която е обичана на треньора Антонио Конте. Защитникът все по-често позволява съществени неточности, а изключително едва бе представянето му в мача с Верона (2:2), когато бе обикновено надигран от Дарко Лазович при първия гол в мача.

Затова в Интер към този момент се замислят за опцията да продадат Шкриняр при добра оферта. С парите от неговата продажба пък ще бъде платен различен централен защитник, който по-добре да се вписва в схемата на Конте.

Диего Годин също не съумява да се впише в стила на игра на Конте. Уругвайският деец бе преместен от стартовата единайсеторка от Алесандро Бастони. Няма да е изненада, в случай че и той си тръгне през лятото.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР