Интензивността на обстрела и опитите за пробив на Въоръжените сили

...
Интензивността на обстрела и опитите за пробив на Въоръжените сили
Коментари Харесай

В Запорожие обявиха засилен обстрел от Въоръжените сили на Украйна след решението за референдума

Интензивността на обстрела и опитите за пробив на Въоръжените сили на Украйна в Запорожка област внезапно се усили след решението за осъществяване на референдум за присъединение към Руската федерация, сподели Владимир Рогов, ръководител на придвижването " Ние сме дружно с Русия ", представен от съветски медии.

„ Интензивността на обстрелите, артилерийските дуели и опитите за пробив се усили фрапантно след нашия конгрес през вчерашния ден “, добави Рогов.

Той сподели още, че въоръжените сили на Украйна още веднъж са обстреляли през нощта Запорожката атомна електроцентрала: „ Обстрелът продължава. Тази нощ, в 01:13 московско време, в случай че не се неистина, вследствие на обстрела беше развалена информационната инсталация на шести енергоблок, така наречен ОРУ. Плюс това, вследствие на обстрела от бойците на Зеленски, трансформаторният блок и трансформаторът за личните им потребности бяха изключени от електроцентралата. “

" Запорожка област прекъсва всички връзки с Украйна като своя неразделна част и в никакъв случай повече няма да бъде разпозната с нея. Украинският интервал в историята на Запорожка област към този момент е в предишното ", разяснява още Владимир Рогов

Той акцентира, че районът върви решително по пътя на връщане към Русия и няма да се отклони от него.

Ръководителят на администрацията на Запорожка област Евгений Балицки подписа декрет за осъществяване на всенародно гласоподаване по въпроса за присъединението на района към Русия. Референдумът ще се организира от 23 до 27 септември.

Подобни решения бяха взети и от управляващите на Донецката и Луганската република и Херсонска област. Гласуването ще се организира на същата дата.

С предложение към управлението на районите за осъществяване на референдуми за присъединение към Русия при започване на седмицата се обърнаха локални общественици. Подчертава се, че това ще обезпечи териториите и ще възвърне историческата правдивост.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР