Интензивен трафик на камиони има на границата с Турция. Това

...
Интензивен трафик на камиони има на границата с Турция. Това
Коментари Харесай

Интензивен трафик на ГКПП Видин и Оряхово в неделя

Интензивен трафик на камиони има на границата с Турция. Това осведомят от Главна дирекция “Гранична полиция ” и допълват, че транспортните средства са на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) “Капитан Андреево ” в посока излаз от страната.
На границата с Румъния трафикът е натоварен на  ГКПП " Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Оряхово "  на излаз за товарни коли.
И през днешния ден няма да има ограничаване за прекосяването на товарни коли през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дуранкулак ". От на следващия ден до 27 март още веднъж ще бъде прекратено прекосяването на товарни транспортни средства над 3,5 тона от 9 до 19 часа, заради осъществяването на строително-ремонтни действия по интернационалния път на територията на Румъния в непосредствена непосредственост до граничния пункт.        
Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Гърция. През граничните пунктове   " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.
На границата със Сърбия трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.
На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР