Интензивен, но без тапи и задръствания се осъществяваше по обяд

...
Интензивен, но без тапи и задръствания се осъществяваше по обяд
Коментари Харесай

Интензивен трафик, но без тапи по Е-79 между Благоевград и Симитли


Интензивен, само че без тапи и тапи се осъществяваше по обяд през днешния ден трафикът по Е-79 в региона на пътен възел Симитли-Банско и Симитли Кулата и Благоевград, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

При град Симитли в края на почивните дни се получават тапи заради обстоятелството, че тук път II-19-Гоце Делчев-Банско се влива в Е-79. В 12 ч. на обяд през днешния ден, трафикът в двете посоки-към Благоевград и на обратно-към Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата-Промахон" бе равносилен.

Прибиращите се след Коледните празници от Банско се включват обикновено в Е-79, на място има патрул на "Пътна полиция-КАТ", само че за в този момент не се постанова да се намесват и контролират трафика.

Липсата на тапи след 5-те дни отмора за Коледа се изясняват със сливането им с тези за Нова година. Очакват се тапи на изхода на Благоевград в посока Симитли в петък - 29 декември, когато мнозина ще се насочат да пътуват за посрещането на Новата 2018 година в курортите като Банско, Разлог и Сандански, както и в прилежаща Гърция. *?HKEI
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР