Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход от страната

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход от страната
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои гранични пунктове с Румъния и Турция

Интензивен е трафикът за товарни коли на излаз от страната на два от граничните контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) с Румъния и на един с Турция, оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “. Информацията е настояща към 06:00 ч. 

Трафикът на границата с Румъния е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “ и на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак “ на излаз от страната. Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира.

На границата с Турция трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ на излаз от страната. 

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.  

На границата със Сърбия трафикът е естествен на всички гранични пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия за реорганизация и рационализация. Това постанова краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни организацията на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

 На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР