Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои
Коментари Харесай

Внимание! Интензивен е трафикът на ГКПП „Видин“ и „Оряхово“

Интензивен е трафикът за товарни коли на излаз на някои от граничните пунктове с Румъния, оповестяват на интернет страницата си от Главна дирекция „ Гранична полиция " на Министерство на вътрешните работи по данни към 06.00 часа тази заран. Движението е интензивно на граничните контролно- пропускателни пунктове (ГКПП) „ Крадам ", „ Видин " и „ Оряхово " .
На границата с Гърция придвижването се реализира обикновено на всички гранични пунктове. През Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.
На границата със Сърбия трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.
На границата със Северна Македония и Турция трафикът е естествен на всички гранични пунктове, допълват от „ Гранична полиция ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР