Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция

Интензивен е трафикът за товарни коли на излаз на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния, Сърбия и Турция, оповестиха на уеб страницата си от Главна дирекция „ Гранична полиция ". Информацията е настояща към 6:00 часа тази заран.

По границата с Румъния трафикът е натоварен на пунктовете „ Видин ", „ Кардам ", „ Оряхово ", „ Дуранкулак " и „ Никопол " за товарни коли на излаз. По информация на Агенция „ Пътна инфраструктура " (АПИ), прекосяването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе " се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира. Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа " / „ Липница " и „ Крушари " / „ Добромир " се реализира според контрактуваното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

Трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт по границата с Гърция. От „ Гранична полиция " предлагат на жителите, които пътуват към и от Гърция през почивните дни, да употребяват за прекосяване с изключение на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата " и „ Маказа ", и останалите пунктове на българо-гръцката граница - „ Илинден ", „ Златоград ", „ Ивайловград " и „ Капитан Петко челник ".
През гранични пунктове „ Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " по границата със Сърбия за товарни коли на излаз. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

По границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт. На пункт „ Станке Лисичково " се правят строително-монтажни работи, по отношение на които прекосяването през граничния пункт е допустимо при съблюдаване на ограниченията за краткотрайна организация на придвижването.

По границата с Турция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " за товарни коли на излаз.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР