Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои от граничните пунктове

Интензивен е трафикът за товарни коли на излаз на някои от гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) с Румъния и Сърбия, информират от Главна дирекция „ Гранична полиция “. 

На границата с Румъния натоварен е трафикът за товарни коли на излаз на пунктовете „ Видин “, „ Кардам “ и „ Никопол “. Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа " / „ Липница “ и „ Крушари " / „ Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 08:00 до 20:00 часа. 

Трафикът е натоварен на пункта „ Калотина “ на границата със Сърбия за товарни коли на излаз. На пункта се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

По границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. От „ Гранична полиция “ предлагат на жителите, които пътуват към и от Гърция през почивните дни, да употребяват за прекосяване с изключение на „ Кулата “ и „ Маказа “, само че и останалите пунктове на българо-гръцката граница – „ Илинден “, „ Златоград “, „ Ивайловград “ и „ Капитан Петко челник “.
През гранични пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси. 

Нормален е трафикът на границата със Северна Македония. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Станке Лисичково “ се правят строително-монтажни работи, по отношение на които прекосяването през граничния пункт е допустимо при съблюдаване на ограниченията за краткотрайна организация на придвижването. На пункта „ Гюешево “ и „ Златарево “  трафикът е естествен.

По границата с Турция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР