Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои от граничните пунктове

Интензивен е трафикът за товарни коли на излаз на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция, оповестява на интернет страницата си Главна дирекция „ Гранична полиция " към Министерство на вътрешните работи по данни към 06:00 часа през днешния ден.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на граничния контролно -пропускателен пункт (ГКПП) " Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Оряхово " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Никопол " за товарни коли на излаз.
Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа " / " Липница " и „ Крушари " / " Добромир " се реализира според контрактуваното работно време от 08:00 до 20:00 часа.

На границата с Република Сърбия трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина`` за товарни коли на излаз.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Република Турция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево`` за товарни коли на излаз, показват още в известието си от „ Границна полиция ".

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
От „ Границна полиция " предлагат на жителите, които пътуват към и от Гърция през почивните дни, да употребяват за прекосяване с изключение на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ", и останалите пунктове на българо-гръцката граница - Граничен контролно-пропусквателен пункт " Илинден ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златоград ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Ивайловград " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник ".
През гранични пунктове " Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата с Република Северна Македония трафикът се реализира обикновено на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Станке Лисичково " се правят строително-монтажни работи, по отношение на които прекосяването през граничния пункт е допустимо при съблюдаване на ограниченията за краткотрайна организация на придвижването. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златарево " трафикът е естествен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР