Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на гранично

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на гранично
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на граничния пункт „Видин“ по границата с Румъния

Интензивен е трафикът за товарни коли на излаз на гранично контролно-пропускателен пункт „ Видин “ по границата с Румъния, оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “ на страницата си. Информацията е настояща към 6:00 часа тази заран. Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира. 

Нормален е трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Гърция. През граничните пунктове  „ Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

По границата със Сърбия трафикът е естествен на всички гранични пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

По границата с Турция и с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР