Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на граничните

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на граничните
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на граничните пунктове „Видин, „Кардам``, „Оряхово“ и „Русе“

Интензивен е трафикът за товарни коли на излаз на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „ Видин ", „ Кардам``, „ Оряхово “ и „ Русе “. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи на своя уебсайт. Информацията е настояща към 10:00 часа тази заран. 
От Министерството напомнят, че се прави монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ на излаз и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация.
Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа “/„ Липница “ и „ Крушари “/„ Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 8:00 до 20:00 часа.
Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Гърция. През взаимните гранични пунктове „ Златоград “/„ Термес “ и „ Ивайловград “/„ Кипринос “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.
В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, напомнят от Министерство на вътрешните работи. 
На останалите пунктове със Сърбия придвижването е обикновено. Трафикът е естествен на всички гранични пунктове с Република Северна Македония и с Турция.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР