Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на Граничните

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на Граничните
Коментари Харесай

В последния почивен ден ден: Интензивен трафик на границата с Румъния и Гърция

Интензивен е трафикът за товарни коли на излаз на Граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „ Видин “ и „ Кардам “ на границата с Румъния.

Данните са към 13:00 часа, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Оттам допълват, че се прави монтаж на спомагателна покривна структура на две от трасетата на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ при влизане в България, като придвижването се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация. 

От полицията показват още, че е натоварен и трафикът на границата с Гърция, на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " на вход за леки коли. През взаимните гранични пунктове „ Златоград “/„ Термес “ и „ Ивайловград “/„ Кипринос “ могат да минават единствено леки коли и микробуси. 

Нормален е трафикът при границата с Турция, Сърбия и Северна Македония. 

В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, предизвестяват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР