Интензивен е трафикът по границата ни с Румъния на Дунав

...
Интензивен е трафикът по границата ни с Румъния на Дунав
Коментари Харесай

Натоварен е трафикът по Дунав мост при Видин

Интензивен е трафикът по границата ни с Румъния на Дунав мост 2 при Видин, както и на граничния контролно-пропускателния пункт „ Кардам " на излаз за товарни коли, оповестиха на уеб страницата си от Главна дирекция „ Гранична полиция ". Информацията е настояща към 6:00 часа тази заран.
По границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични пунктове. През пунктовете „ Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.
Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата със Сърбия. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.
По границата с Република Северна Македония и с Турция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР