Интензивен е трафикът по автомагистралите Хемус“ Тракия през днешния неработен

...
Интензивен е трафикът по автомагистралите Хемус“ Тракия през днешния неработен
Коментари Харесай

Интензивен трафик по „Хемус“ и "Тракия", „тапа” се на Е-79 край Благоевград


Интензивен е трафикът по автомагистралите „ Хемус “ „ Тракия ” през днешния неработен ден. Верижна злополука стана на автомагистралата след Ихтиман, а друга тежка край Банско взе жертва. Тапа пък се образува на Е-79, на изхода на Благоевград, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

По всички основни и основни пътища в страната е обезпечено полицейско наличие и надзор. 15 минути преди 15 часа беше възобновено придвижването в една лента по път II-19 Банско – Добринище, където по-рано ТИР катастрофира, помитайки джип и лек автомобил, разследване на което един човек почина, а други бяха ранени.

Натоварено е придвижването и по изходите на София. На всички изходни артерии има полицейски екипи, които контролират придвижването.

На основен път Е-79, на изхода на Благоевград се образува и запушалка, защото хиляди са решилите да почиват в курортите в Благоевградска област и Гърция за Великден. На изхода на града тапата е обичайната за празниците, защото тук от двулентов еднопосочен, Е-79 става двупосочен с по една пътна лента. Има и прегрели коли поради ниската скорост на напредване на автомобилната колона. Прави усещане и съществуването на ТИР-ове в колоната. /БГНЕС
 Интензивен трафик по „ Хемус “ и "Тракия", „ запушалка ” се на Е-79 край Благоевград Интензивен трафик по „ Хемус “ и "Тракия", „ запушалка ” се на Е-79 край Благоевград / БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР