Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Гърция,

...
Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Гърция,
Коментари Харесай

Отново има интензивен трафик на граничните пунктове с Гърция, Румъния и Сърбия

Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Гърция, Румъния и Сърбия, оповестяват от Главната дирекция „ Гранична полиция “ на уеб страницата си.

Трафикът е натоварен на вход и излаз на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт на границата с Гърция. Препоръчва се на жителите, които пътуват към и от Гърция, да употребяват за прекосяване с изключение на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „ Кулата “ и „ Маказа “, и останалите пунктове на българо-гръцката граница – „ Илинден “, „ Златоград “, „ Ивайловград “ и „ Капитан Петко челник “.

През гранични пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси, напомнят от „ Гранична полиция “.

На границата с Турция трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт.

Интензивен е трафикът на вход и излаз на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Румъния.

Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ на излаз и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация. Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа “ („ Липница “ и „ Крушари “), „ Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 8:00 ч. до 20:00 ч.

На границата със Сърбия трафикът е натоварен на вход и излаз Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “. Извършват се строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства и времето да преминавана на пункта може да се удължи.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР