Интелигентната транспортна система е едно от решенията за борба с

...
Интелигентната транспортна система е едно от решенията за борба с
Коментари Харесай

Димитър Гърдев: Интелигентната транспортна система е едно от решенията за борба с натоварения трафик

Интелигентната транспортна система е едно от решенията за битка с натоварения трафик в градовете. Това сподели Димитър Гърдев, претендент за областен кмет на регион " Изгрев " от Има Такъв Народ в предаването „ Твоят ден " на NOVA NEWS. „ Това е система, която ръководи целият трафик и следи главните пътни артерии, светофарните системи, пренасочва придвижването. Всичко това се прави автоматизирано ", сподели той.

Според него системата дава цялостна карта на свободните места за паркиране. „ Моята концепция е тези нови технологии да намерят приложение в мобилните телефони и да бъдат употребявани по този начин, че да оказват помощ на жителите. ", добави Гърдев.

Той акцентира, че казусът с неналичието тук-там в детските градини може да бъде решен с дейно потребление на публичната повърхност.

„ В момента бюджетът на Столична община не се употребява дейно. В огромните бюджети има и огромни ползи. Често корупцията е легална, тя минава през контракти, по този начин направени, че да облагодетелстват някоя от страните. Дава се опция за в допълнение възлагане на поръчки. Зад всеки един пропуск стои интерес, който е завоалиран по този метод ", сподели претендентът. Според него всеки жител би трябвало да има опция да следи всички тръжни процедури. „ Премахването на човешкия фактор е потвърден метод за превъзмогване на измамите, колкото по-ясна и открита е една процедура, толкоз тези благоприятни условия понижават ", добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР