Интелигентната технология за обработка на изображения, вградена в модела X80

...
Коментари Харесай

vivo X80 Lite 5G - уникален дизайн и умна система от камери


Интелигентната технология за обработка на изображения, вградена в модела X80 Lite 5G, „ връща заниманието в мобилната снимка ”, споделят от производителя
(снимка: vivo)

Ново попълнение от серията Х смарт телефони на vivo излиза на българския пазар. Моделът X80 Lite 5G ще подтиква потребителите да изразят своята креативност посредством усъвършенствани фотографски функционалности и грациозен дизайн, за което загатва и посланието на vivo за този смарт телефон – „ Изживей нощта ”.

Новият X модел разполага с интелигентна система от камери с 64-мегапикселова оптична задна и 50 MP предна камера, комбинирана с високопроизводителен и енергийно-ефективен хардуер и неповторим корпус с изменящи се цветове.

Интелигентна обработка на изображения

vivo X80 Lite 5G има умна технология за обработка на изображения, която е присъща за цялата X линия на марката. По думите на компанията, технологията „ връща заниманието в мобилната снимка ” – потребителите могат да създадат съвършения кадър без изпитание.

Благодарение на технологията за оптична стабилизация на изображението (OIS), 64-мегапикселовата камера понижава размазването на изображенията и поддържа по-дълги времена на експозиция, което обезпечава по-ясни и ярки изображения и видеоклипове, даже при едва осветяване.

Задната система от камери разполага и с 8-мегапикселова камера с ултра необятен ъгъл, която разрешава на потребителите да снимат с лекост висококачествени, супер необятни фотоси, както и с 2-мегапикселова макро камера за снимане от близко.

X80 Lite 5G впечатлява с неповторим дизайн – златната версия има изменящ цвета си тил
(снимка: vivo)

Уникален дизайн с изменящ се цвят

X80 Lite 5G сграбчва окото с неповторим дизайн с изменящ цвета си тил. Златната версия на смарт телефона, която включва флуоридно AG стъкло, основано от vivo, разрешава смяна на цвета според от това дали корпусът е изложен на слънчева светлина или на ултравиолетови лъчи.

Алтернативният модел на vivo X80 Lite 5G – Black Diamond изпъква с изчистен грациозен дизайн. В допълнение, потребителите могат да избират по какъв начин да изразят своя жанр посредством тънкия 7,79 мм модел с  тегло от 177 грама, който наред с неповторимия си дизайн е и доста комфортен за носене.

AI за по-детайлни селфита

X80 Lite 5G оказва помощ на потребителите да снимат още по-добри селфита и видеа, които се открояват с подробен фокус и баланс на цветовете и картината. Неговата 50 MP камера разполага с функционалност за автофокус, която прави снимането на фотоси и клипове еднообразно лесни както денем, по този начин и през нощта.

В допълнение, предната камера разполага с изкуствен интелект и особено създаден логаритъм, който да усъвършенства остротата на изображението. Както предните, по този начин и задните камери на X80 Lite 5G дават опция за запис на 4K видео с ултра висока непорочност на снимане в придвижване.

Брилянтни видеоклипове

X80 Lite 5G улеснява снимането на брилятни видеоклипове. Хибридният стабилизатор комбинира оптична и електронна стабилизация на фрагмента, с цел да направи видеата още по-детайлни. Освен това, предната камера разполага с режим Natural Portrait video, който разрешава изчистване на текстурата на кожата и естествен тип на картината.

Моделът X80 Lite 5G има 6,44″ FHD+ AMOLED екран, тъничък е едвам 7,79 мм и тежи единствено 177 грама
(снимка: vivo)

X80 Lite 5G идва и с нова функционалност за снимане на влог, която усъвършенства филмовото преживяване и дава видео уроци. Така потребителите могат да се научат по какъв начин да снимат разнообразни обекти – да вземем за пример в нощни условия, храна, градски пейзажи и други

Допълнителната функционалност за Multi-Style Portrait на предната камера разрешава прибавяне на занимателни филтри, които усъвършенстват цялостното прекарване. Чрез нея потребителите могат да демонстрират своята креативност с резултата Motion-Blur, който по новаторски метод им разрешава да замъглят всичко на заден декор и да откроят хората на напред във времето.

X80 Lite 5G разполага с интелигентна система от камери с 64 MP оптична задна и 50 MP предна камера
(снимка: vivo)

Енергийно-ефективен чипсет

Новият vivo X80 Lite 5G идва с процесор MediaTek Dimensity 900 за висока продуктивност и енергийна успеваемост, дружно със постоянна 5G връзка. Смартфонът е оборудван с 8GB RAM, както и със софтуерно задействана 8GB разширена RAM памет, която разрешава на потребителите да играят пълноценно и да правят комплицирани интервенции с разнообразни приложения.

Благодарение на 256GB вградена памет, устройството разполага с задоволително място за инсталиране на обичани приложения, запазване на скъпи мемоари и развлечение на 6,44″ FHD+ AMOLED екран. Бърза технология 44W vivo FlashCharge зарежда батерията с потенциал 4500mAh от 1% до 61% единствено за 30 минути.

Наличност и цена

Новият смартофон vivo X80 Lite 5G ще бъде разполагаем в България от края на октомври в магазините на комерсиалната верига Технополис. Цената на устройството е 879,99 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР