InteliFresh 2019 – от градината до щанда“ среща на 22

...
InteliFresh 2019 – от градината до щанда“ среща на 22
Коментари Харесай

Българските производители на плодове и зеленчуци се срещат в Пловдив

" InteliFresh 2019 – от градината до щанда “ среща на 22 февруари в Пловдив българските производители на плодове и зеленчуци с локални и интернационалните търговци, транспортни компании и снабдители на съвременни технологии по цялата верига - от градината до магазина.

Площите с овошки нарастват с 9% приблизително годишно от 2015 година, с цел да надвишават 35 хиляди ха през 2018 година Това е невиждан размер за последните 10 години. Площите в някои посоки (череши, сливи и други) набъбнаха толкоз бързо, че вътрешният пазар отесня за родната продукция.

Амбициите на уредниците са форумът да показа международните трендове в търговията с плодове и зеленчуци и опциите българските производители да влязат на нови пазари. След триумфа на миналогодишното издание – позитивни мнения от близо 200-те участници, екипът на " ИнтелиАгро " е стимулиран да предложи още по-интересна стратегия и повече благоприятни условия за основаване на трайни контакти.

Специално присъединяване в полемиката " Възможностите за реализация през каналите на модерната търговия “ ще вземат МЕТРО, " Кауфланд " и " Билла ". Гост-лектори от Холандия ще опишат по какъв начин работят тамошните организации на производители и по какъв начин можем да ускорим износа за Европейски Съюз. Ще бъде разисквана сертификацията по интернационалните стандарти като врата към външни пазари. Чужди търговци ще показват опциите за износа на българска био и стандартна продукция на румънския и други пазари, а акцент  ще бъде подложен върху една нова за България просвета с огромни вероятности. Специален панел е обособен и на новите технологии - по какъв начин производителите да усъвършенстват растителната отбрана, подхранването на растенията, следберитбената обработка и съхранението, с цел да реализиран по-добри финансови резултати.

В зоната за b2b срещи гостите на InteliFresh ще имат могат да открият директни бизнес контакти с комерсиалните вериги и други сътрудници по веригата. Участието в “InteliFresh 2019 - от градината до щанда " е единствено с предварителна регистрация на www.agroevents.eu.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР