Интегрираният план в областта на енергетиката и климата на България

...
Интегрираният план в областта на енергетиката и климата на България
Коментари Харесай

България трябва да намали потреблението на ток с над 30% до 2030 г.

Интегрираният проект в региона на енергетиката и климата на България планува през 2030 година България да реализира понижаване на потреблението на първична сила с 27,89 % и понижаване с 31,67 на 100 на крайното ползване на сила, по отношение на референтния сюжет от 2007 година. Това заяви Николай Налбантов от Министерството на енергетиката на конгрес " Инвестиции в устойчива сила ". 

България ще насочи напъните си към реализиране на енергийни спестявания в крайното енергийно ползване, съсредоточавайки се върху възстановяване на енергийните характерности на постройките, добави Налбантов. Той посочи, че ограниченията за реализиране на енергийна успеваемост в процеса на транспорт и систематизиране на сила са изключително значими. Това са ограничения за повишение на успеваемостта и понижаване на софтуерните разноски в мрежите за систематизиране на електрическа сила, природен газ и транспорт на топлинна сила. Не по-малко значими са и финансовите механизми, които ще оказват помощ за осъществяване на заложените ограничения за реализира на задачите, разяснява специалистът, представен от Българска телеграфна агенция.

До 30 юни България има обвързване да направи актуализация на проекта в региона на енергетиката. Вече се работи по въпроса. Има нает съветник, сподели още Налбантов . Той добави, че до 15 март би трябвало се показа отчет на задачите, заложени в проекта.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР